Suvi Linjamaa-Korppi Pirkanmaan aluvaltuustoon

Suvi Linjamaa-Korppi

Vaimo ja 3-vuotiaan tytön äiti
Historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja
Filosofian maisteri

Olen historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja. Työurallani olen pääasiassa työskennellyt yläkoululaisten parissa, mutta myös alakoululaiset ja lukiolaiset ovat tulleet tutuiksi. Olen myös ollut kehittämässä oppilaiden osallisuutta niin koulutasolla kuin kouluttamassa muita opettajia. Koulun kehittäminen on lähellä sydäntäni.

Lähdin mukaan politiikkaan opiskeluaikoina Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa. Siellä pääsin harjoittelemaan yhteistyötä, kuuntelemaan erilaisia näkemyksiä ja muodostamaan omia. Sain tutustua päätöksenteon mekanismeihin ja oppia kokeneemmilta.

Vieläkin tykkään vaikuttamisesta ja politiikasta siksi, että saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Mutta taustalla on toki aina erilaisia arvoja, aatteita ja ideologioita. Itselleni tärkeä arvo on kristillisdemokratiaan olennaisesti kuuluva lähimmäisyys. Sitä tulee jokaisen pyrkiä edistämään, olipa mukana politiikassa tai ei. Toisaalta päätöksenteossa on huomioitava se heikoin lähimmäinen, joka ei pysty itse edistämään omaa etuaan.

Sitten on vielä järki. Minusta politiikassa pitää harkita ja perehtyä huolella asioihin, joita ollaan päättämässä. Turha vastakkainasettelu ja politikointi ei saa mennä hyvien tavoitteiden edelle.
 

Jaa facebookissa

Ääni Suville, Pirkanmaan parhaaksi!

suvi.linjamaa@gmail.com
044 31 47 440

www-sivut: Aatospaja